• Lorem ipsum

Bij Meubel Outlet Weert vind je een ruim assortiment aan kwaliteitsmeubelen. Van kasten tot salontafels en van eettafels tot tv meubelen. Maar ook karpetten, sierkussens en voetenbankjes. De meubelen komen rechtstreeks uit de collectie van landelijke meubelaanbieders.

Dankzij onze zeer scherpe inkoop van grote partijen zijn wij in staat om de meubelen tegen zeer lage tarieven te verkopen. Bovendien zitten we niet op een dure A-locatie, hebben we een eenvoudige showroom en we doen er alles aan om onze overhead kosten zo laag mogelijk te houden. Dit alles doen we om een zo scherp mogelijke prijs te kunnen hanteren, want daar staan we voor. Zo kan iedereen over een mooi interieur beschikken voor een betaalbare prijs.

Doordat alle gebruikte materialen (voornamelijk hout) uit de Europese Unie komen en dus ook conform Europese regels worden verwerkt kunnen wij garanderen dat het om eerlijke producten gaat en rekening wordt gehouden met het milieu en de arbeidsomstandigheden. De meubelen zelf worden in Nederland geproduceerd! Een echt Hollands product.

 Ook kunnen we meubelen voor u aanpassen, indien gewenst. Heb je afwijkende maten of een andere wens? Laat het ons weten.