• Lorem ipsum

Levertijden

Gebruikelijk is dat de producten na één week geleverd worden. Bij bestellingen van grotere meubelen wordt telefonisch dan wel per mail contact met u opgenomen voor het maken van een afleverafspraak.

Levering

Heeft u een bestelling geplaatst voor het leveren van meubelen of andere artikelen, dan zorgt Meubel Outlet Weert ervoor dat deze worden thuisbezorgd op het door u opgegeven huis- dan wel afleveradres. Meubel Outlet Weert doet haar uiterste best om de aangekondigde levertijden op de website te realiseren. Er wordt enkele dagen voor levering door ons telefonisch een afspraak gemaakt voor de levering van de bestelde goederen.

Let op! Het kan immers mogelijk zijn dat een consument een meubel koopt in de showroom tegelijk met dat tijdstip dat u een bestelling plaatst op de website. Aangezien we maar kleine aantallen hebben van een bepaald product, is het mogelijk dat het product niet op voorraad blijkt te zijn. Vanzelfsprekend doen we ons uiterste best om de voorraad up to date te houden op de website.

Retourrecht

Meubel Outlet Weert biedt u een 7 dagen retourrecht op haar producten die gekocht zijn op de website. Dit houdt in dat u het recht heeft de artikelen te retourneren. U betaald slechts de kosten voor de retourzending. Nadat de artikelen zijn ontvangen bij Meubel Outlet Weert, zal er een controle plaatsvinden op eventuele beschadigingen. Indien het product in goede staat is zal het aankoopbedrag geretourneerd worden op uw rekening. Bij voorkeur het product retourneren in de originele verpakking om transportschade te voorkomen. Maatwerkartikelen zijn een uitzondering met betrekking tot het retourrecht. Dit zijn artikelen die speciaal op maat zijn gemaakt en niet retour verzonden kunnen worden.