• Lorem ipsum

Meubel Outlet Weert bied u verschillende mogelijkheden aan om te betalen.

Online bestelling

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij de Rabobank, Postbank, ABN AMRO, Fortis of SNS bank, kunt u betalen via IDEAL. Via iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betalingsmogelijkheden bij afhalen

Als u kiest voor de betalingsmogelijkheid bij het afhalen, betaalt u in de showroom in Weert. Deze optie is beschikbaar wanneer u afhalen kiest tijdens de bestelprocedure. In onze showroom kunt u contant betalen aan de balie of via de pinautomaat.

Rembourszending

Wanneer u kiest voor een rembourszending, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks contant aan de chauffeur. In sommige gevallen is het mogelijk om via de pin te betalen. Bij bestellingen van meubelen wordt telefonisch dan wel via de mail contact met u opgenomen voor het maken van een afleverafspraak. De kosten voor een rembourszending bedragen bij levering per vrachtwagen €25,- (inclusief btw).