• Lorem ipsum

Urban Sofa

Geen producten gevonden...
Urban Sofa

Als consument bent u natuurlijk op zoek naar de beste kwaliteit zitmeubelen tegen de laagste prijs. UrbanSofa speelt hier op in met een unieke meubelformule: fabrieksverkoop van urban sofa banken en zitmeubelen.  Bij onze meubel outlet Weert kunt u terecht voor een breed assortiment UrbanSofa meubels tegen zeer scherpe prijzen. UrbanSofa staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle designs.

UrbanSofa Meubels bij Meubel Outlet Weert

De meubelfabrikant biedt outlet banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, poefs en hockers aan in verschillende stijlen, zoals industrieel, landelijk, modern en klassiek.

De meubels van UrbanSofa worden met zorg en oog voor detail geproduceerd. Ze gebruiken alleen duurzame materialen en werken met vakmensen die met liefde voor het vak de meubels vervaardigen. Door de fabrieksverkoop kunt u rechtstreeks bij UrbanSofa meubels kopen bij een officieel urbansofa verkooppunt zonder tussenkomst van andere partijen, wat resulteert in scherpe prijzen.

Bovendien biedt UrbanSofa de mogelijkheid om de meubels of outlet eetkamerstoel naar wens aan te passen. Denk hierbij aan het kiezen van verschillende stoffen en kleuren, maar ook aan het aanpassen van de afmetingen.

Wilt u een nieuwe bank kopen waarop u heerlijk kunt loungen? Wilt u kwalitatieve en betaalbare zitmeubelen? Bezoek onze showroom of bestel jouw urbansofa online. Zo zit je altijd goed! 

Sofa's en fauteuils van Urbansofa

Als vooruitstrevend meubelmerk brak UrbanSofa in 2011 als eerste in Nederland met de traditionele en statische meubelhandel in showrooms. Door rechtstreeks vanaf de fabriek te leveren worden vele dure schakels in het leveringsproces overgeslagen. De marges die importeurs en groothandels maken komen zo te vervallen en hoge kosten voor op- en overslag zijn niet meer nodig.

Beste prijs voor de consument

Deze winst is voor u als consument. Uw nieuwe urban sofa outlet bank wordt geheel naar uw wensen geproduceerd in een Europese topfabriek en rechtstreeks afgeleverd bij uw UrbanSofa outlet. Ons verkooppunt Meubel & Outlet Weert verzorgt de rest van het traject en bezorgt uw urbansofa bank, eettafels  of meubels bij u thuis. Zo simpel is het: European quality, straight from our factory.

Wat scheelt rechtstreekse fabriekskoop?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar door het uitschakelen van de tussenhandel loopt uw voordeel op tot wel 50%! Hoe kan dat?

Voordelen van rechtstreekse fabriekskoop

In de verouderde meubelhandel zijn veel partijen betrokken bij het leveren van uw zitbank. Partijen die allemaal aan u willen verdienen. De bank of outlet eetkamerstoel wordt geproduceerd in de fabriek, gaat via de transporteur en importeur naar de groothandel en komt uiteindelijk in de showroom van een winkel waar u hem als consument aanschaft. 

Als eindgebruiker betaalt u dus voor alle schakels in deze keten. UrbanSofa heeft alle overbodige partijen in dit proces uitgeschakeld. Geen importeur en groothandel, maar directe levering rechtstreeks uit de fabriek. Hiermee verdwijnen de hoge winsten die deze partijen op u maken. 

Bovendien hoeven er door de directe levering aan uw verkooppunt geen hoge kosten meer gemaakt te worden voor het op- en overslaan van de meubels. Daarom is fabrieksverkoop zo voordelig en daar profiteert u van! Onze meubel outlet gebruikt net als UrbanSofa het liefst zo min mogelijk tussenhandelaren om de prijs van onze bankstellen outlet zo laag mogelijk te houden.

Wat merk ik van deze rechtstreekse levering?

Voor u als consument verandert er helemaal niets aan de wijze waarop u een zitmeubel aanschaft. U gaat naar ons UrbanSofa verkooppunt en bekijkt hier de vele modellen, opstellingen, stoffen en opties. Net zoals u zou doen wanneer u elders een nieuw bankstel zou kopen. Wanneer u een keus heeft gemaakt wordt uw bank speciaal voor u geproduceerd. 

Omdat het hele logistieke traject achter de schermen plaatsvindt merkt u hier als consument helemaal niks van. Wat merkt u wel? Door de rechtstreekse levering bespaart u tot wel 50% op de aanschaf van uw nieuwe sofa, loungebank of hoekbank. Daarnaast verkort het uitschakelen van de overbodige partijen in het logistieke proces de levertijd aanzienlijk.

Wat is de kwaliteit van de meubels van Urban Sofa? 

UrbanSofa bezuinigt niet op kwaliteit! De banken en meubels van UrbanSofa worden uitsluitend geproduceerd uit hoogwaardige materialen.

Zo wordt het frame van ieder meubelstuk gemaakt van massief beukenhout, gebruiken ze alleen stalen binnenvering en vullen ze de zitting standaard met de allerbeste kwaliteit HR koudschuim.

Daarnaast stellen zij de stoffencollectie met veel zorg samen. In de  fabriek hebben ze maar liefst 200 verschillende stoffen om uit te kiezen, speciaal voor jouw UrbanSofa. Voordat een stof in een van de stalenboeken van Urbansofa meubels terecht komt wordt deze uitgebreid getest. Alleen wanneer aan een hoge standaard wordt voldaan nemen zij de verschillende stoffen op in het assortiment. 

Urbansofa meubels zijn geproduceerd met aandacht voor mens en natuur

De meubelen van UrbanSofa worden gemaakt van duurzaam hout met aandacht voor mens en milieu. Ze gebruiken hout uit duurzaam beheerde bossen en bieden standaard 3 jaar fabrieksgarantie. De UrbanSofa banken en hoekbanken zijn robuust en hand gemaakt. Elk meubelstuk is uniek, biedt zitcomfort en alle eetafels en bankstellen zijn speciaal voor jouw interieur gemaakt.

In onze showroom in onze woonwinkel en online hebben we een ruime keuze aan sofa's, loungebanken of een urbansofa hoekbank. Je kunt jouw nieuwe UrbanSofa meubel helemaal naar wens samenstellen qua model, stof en kleur. Zo is ieder meubelstuk uniek en past een urbansofa meubelstuk in ieder interieur.

Kom langs in ons verkooppunt van urbansofa  en ontdek de kwaliteit en mogelijkheden van UrbanSofa!

Lage prijzen bij UrbanSofa

Zitmeubels van gelijkwaardige kwaliteit kosten elders veel meer. Hoe kan UrbanSofa dan zo goedkoop leveren? Dit is mogelijk door de UrbanSofa visie.

De focus bij Urban Sofa ligt altijd op optimalisatie van processen en niet op bezuiniging op kwaliteit. Zo maakt het unieke logistieke systeem dat UrbanSofa heeft ontwikkeld het mogelijk te leveren zonder importeur en groothandel. Dit scheelt enorm in de kosten.

Daarnaast bekijken zij de zitmeubelbranche met oer-Hollandse zuinigheid, en dat werkt! ze doen niet mee met dure meubelbeurzen, onnodig dure reclame campagnes of hippe netwerkevents. Zij steken ons geld en tijd liever in innovatie. Iedere euro wordt door ons weloverwogen besteed waardoor u nooit teveel betaald.

Kan het nog goedkoper?

Hierover kunnen we heel kort zijn: nee! In de meubelbranche worden veel modellen gemaakt die op het oog op elkaar lijken. Toch zitten er redelijke verschillen in de prijzen.

Deze verschillen kunnen vaak maar op 1 manier worden verklaart: bezuiniging op materiaal. Dit betekend per definitie kwaliteitsverlies. UrbanSofa bezuinigt niet op kwaliteit, maar op de tussenhandel. U koopt dus een origineel Europees kwaliteitsproduct voor een bijzonder lage prijs.

Het feit dat banken qua uitstraling op elkaar lijken brengt een risico voor u als consument met zich mee. U wilt niet de boot in gaan door een kwalitatief mindere namaak bank aan te schaffen. Twijfelt u aan de kwaliteit of de echtheid van uw geleverde bank? UrbanSofa voorziet ieder zitmeubel van een merklabel. Ontbreekt het label? Neem dan direct contact met ons op!

Met wie doet u zaken?

Als consument doet u uitsluitend zaken met het UrbanSofa verkooppunt (in dit geval Meubel en Outlet Weert) waar u uw nieuwe bankstel koopt. Voor service en gratis 3 jaar garantie bent u dus gewaarborgd door de meubelwinkel waar u de bank besteld.

Natuurlijk staan wij bij Meubel Outlet Weert altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neemt u gerust contact met ons op via de telefoon of de mail. Of raadpleeg de website van UrbanSofa:WWW.URBANSOFA.NL